SPORTTRIPS OP MAAT

UNIEKE BELEVENISSEN

VOOR BEDRIJVEN

Op informele klantenreis naar het walhalla van padel? Supporteren in de Serie A als originele incentive of teambuilding?  Wij verzorgen de trip tot in de puntjes!

Of je nu met een kleine groep of het hele bedrijf op sportvakantie gaat, wij stellen steeds een programma op maat samen.

Sportieve, culinaire en culturele belevingen gaan hand in hand voor een trip waarover nog lang zal worden nagekaart!

VOOR VERENIGINGEN

Als (sport)vereniging is een sporttrip een fantastisch idee. Niets leuker dan even samen ontspannen tijdens een originele teambuilding, toch? Zo’n sportvakantie kan trouwens ook een originele manier zijn om je clubkas te spijzen.

Voetbal, padel of een andere sport op topniveau beleven? Absoluut! Maar er is meer: een wijnproeverij vóór de match? Of een golfinitiatie de dag erna? Door ons maatwerk is the sky the limit!

ALS CADEAU

Een speciale verjaardag, communie, vrijgezellen of jubileum vieren op een bijzondere manier? Een sporttrip is pas écht een origineel cadeau. Van voetbal over padel tot golf of darts, de mogelijkheden zijn legio!

Het leukste aan een sportvakantie cadeau doen? Het feestvarken kan de beleving met vrienden en familie delen. Naast sport is er natuurlijk ook ruimte voor andere activiteiten op maat. De kers op de taart!

vip & fan op maat

HIER KOMT EEN GROTE TITEL

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

GESLAAGD MAATWERK

U14 RFC Doornik

U14 RFC Tournai Stadiontoer

De spelertjes van de U14 van RFC Doornik  genoten met volle teugen van Bayer Leverkusen – Frankfurt. Reeds vóór de wedstrijd toverde een stadiontoer een glimlach op hun gezicht.

PADEL EN VOETBAL

IMG_6914

Deze vriendengroep koos voor een padelreis in combinatie met de wedstrijd Lazio Roma – Torino. 


SARDINIË

IMG_5360

Elk jaar opnieuw een niet zo voor de handliggende bestemming. Deze keer werd het Cagliari – Juventus. Authentiek en verrassend goed!

VOETBALVRIJ WEEKEND

IMG_0451

Wat doe je als je zelf een voetbalvrij weekend hebt? Deze bende koos ervoor de beste pizza te gaan eten. En terwijl we daar toch zijn Napoli – Juventus meepikken, of was het omgekeerd?

Neem contact met ons op voor meer informatie